На Хмельниччині зіткнулися два байки: трагічні наслідки ДТП

Реаніматологи не змогли врятувати життя одного з водіїв

2211

У Хмельницькій області двоє мотоциклістів не розминулися на дорозі та потрапили в ДТП. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Хмельниччини.

Інцидент трапився неподалік від села Кушнирівка у Волочиському районі. У публікації прес-служби вказується, що один з водіїв, який керував мотоциклом Viper, не розрахував своєї швидкості та допустив помилку, що призвело до зіткнення з іншим мотоциклом марки «ІЖ Планета-5», який рухався назустріч під керуванням 34-річного місцевого жителя.

Удар призвів до того, що водій мотоцикла  Viper отримав численні тяжкі тілесні ушкодження. Він був госпіталізований до реанімаційного відділення Волочиської районної лікарні. Лікарі боролися за його життя, та, на жаль, травми були занадто тяжкі.

Читайте також: Нічна летальна ДТП у Дунаєвецькому районі: подробиці

Іншому фігуранту аварії пощастило більше. Він отримав травми, що не загрожують життю, і був госпіталізований у стабільному і задовільному стані.

За фактом вчиненого порушення ПДД в поліції вже відкрито кримінальне провадження. Усі остаточні обставини події наразі встановлює слідство.

" " " "