На засідання громадської ради прийшли підприємці.

1818

Прийнятна ціна за дозвілля. Підприємці, що працюють у парку імені Чекмана, прийшли на засідання громадської ради. Вони хочуть, аби комісія повернула проект рішення «Про розважальні  об’єкти  та їх розміщення у парках та скверах» на доопрацювання. Представники приватних місць для розваг кажуть, хочуть зберегти прийнятні ціни та хорошу якість наданих послуг. А пропоноване рішення знищує право на конкурентне середовище.

Більше 4 десятків підприємців прийшли на засідання громадської ради .Кажуть, їх сколихнула до дій підготовка проекту рішення про розважальну інфраструктуру парків та скверів.

Згідно проекту підготованого рішення, усі теперішні підприємці та ті, хто бажають розпочати свій бізнес у парках та скверах мають пройти конкурс. Подекуди ті, хто має атракціони у місцях відпочинку, працюють там по 20 років. При цьому  представники бізнесу справно сплачують податки, а тепер на їх місце може прийти хтось новий.

Підприємці підготували звернення до міського голови, яке підписало близько 400 осіб. Просять  відтермінувати прийняття  проекту рішення про розважальну інфраструктуру в місцях відпочинку.

Також підприємці звернулися у  міську раду , аби  там створили перспективний план  розміщення об’єктів  розважальної  інфраструктури  у парках та скверах.

 

" " " "