Набір у патрульну поліцію завершився

1227

16-ть кандидатів на місце копа. У Хмельницькому завершився набір до лав патрульної поліції. Нагадаємо, розпочався він ще 12-го вересня та тривав чотири місяці. За цей час бажання бути поліціянтами виявили майже 1700 претендентів. Частина з них ще проходять етапи відбору, а ті, хто подавали анкети першими, вже навчаються.

104 місця та 16-ть кандидатів на кожне. У Хмельницькому завершився набір до лав патрульної поліції. Нагадаємо, розпочався він ще 12-го вересня та тривав чотири місяці.

Традиційно, у поліцію жінки хочуть менше, аніж чоловіки, так з близько 17 сотень кандидатів – їх тільки третина.

Якщо про мотивацію – то усі, як один, хочуть реформ та позитивних змін. До слова, заробітна плата тут ні при чому. При мінімалці у 1600, зарплатня у 8 тисяч була практично космічною сумою, нині ж, коли мінімалка та й ціни зросли вдвічі, 8 тисяч таки залишилося.

Наразі ж частина майбутніх копів ще проходять етапи відбору – це ті, хто документи подавали насамкінець. Ті, хто заповнювали анкети першими, вже півтора місяця навчаються.

А ось укомплектовувати штат будуть старими добрими методами – новачки «плюс» дворічний досвід.

Нагадаємо, буде то на початку нового року. Тоді на вулиці Хмельницького вийде більше півсотні нових копів, наразі вони навчаються, ще стільки ж з’явиться дещо пізніше.

 

" " " "