Навчати дошкільнят по новому.

1282

Нові педагогічні  підходи для  вихователів. В Хмельницькому відбувся семінар для працівників дошкільної освіти. Розповісти про новинки та технології вітагенного навчання приїхала Наталія Гавриш. Більше двох з половиною сотень педагогів зі всієї області весь день переймали досвід у науковиці.

Нові наукові підходи для досягнення якісного результату.  В Хмельницькому,  в стінах гуманітарно-педагогічної академії, відбувся семінар для працівників дошкільної освіти. Самі науковці кажуть, із зміною часу мають змінюватися і підходи для навчання малечі.

Близько двох з половиною сотень вихователів, директорів та методистів зі всієї області слухали семінар про сучасні форми навчання підростаючих українців. Педагоги кажуть, це неоцінений досвід, який потрібно впроваджувати на практичних заняттях з малечею.

Проходило навчання на базі Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії, бо тут впродовж багатьох років випускається чимало педагогів та вихователів. Тому на семінарі були присутні і студенти. Вони вже незабаром будуть використовувати набуті знання на практиці.

 

" " " "