Найгарнішу студентку обирали в торговельно-економічному коледжі Хмельницького

1181

Жіноча врода здатна розтопити кригу в людських серцях, зробити їх більш добрими і чуйними, допомогти забути про будні, постійні проблеми і перенестися в інший світ, який буде дарувати тільки посмішку та любов. Тому щорічно навесні у Хмельницькому торговельно-економічному коледжі проводиться інтелектуально-розважальний конкурс краси та грації «Міс коледжу», щоб обрати найкращу серед кращих. Наші журналісти побували на конкурсі і готові розповісти вам чим дивували дівчата та хто отримав перемогу.

Днями в актовій залі торговельно-економічного коледжу відбувся конкурс краси „Міс коледжу – 2018”.

Поважне, компетентне та справедливе журі обирало найкрасивіших дівчат навчального закладу. Традиційно учасниці конкурсу повинні були зарекомендувати себе з найкращої сторони в конкурсі талантів, інтелектуальному конкурсі і безумовно у дефіле.

Дівчата ретельно готувалися до конкурсу. У візитівках розповідали про себе, своє життя та мрії. У конкурсі талантів – поділились із глядачами своїми захопленнями та хобі. Викладачі коледжу переконані, такі конкурси спонукають дівчат всебічно розвиватись і роблять їх більш впевненими у собі.

А перемогу виборола студентка 1-го курсу Онищук Катерина. Саме її журі визнало «Міс коледж 2018». Дівчина вразила своїм танцювальним номером та високим рівнем у інтелектуальному конкурсі.

" " " "