Нова форма та новий побут: майже півмільйона з бюджету міста пішло на батальйон територіальної оборони.

962

 Нова форма та новий побут: майже півмільйона з бюджету міста пішло на батальйон територіальної оборони. У 2019-му їм облаштували спеціальне приміщення для штабу, закупили одяг і почали створювати своєрідний сервісний центр. Військовий комісар Хмельницького обіцяє, у ньому буде комфортно і приємно, адже, він буде працювати за принципом єдиного вікна. 

 Такого штабу батальйону територіальної оборони немає більше ніде в Україні. Віднедавна новостворений військовий підрозділ розжився на окреме приміщення. Його не будували – підрихтували старе. Гроші цільово виділила міська влада.

 В приміщенні не лише свіжий ремонт та повний комплект техніки. А й гора пакунків із ще одним придбанням. У складщину «місто – область» військовим закупили і щойно доставили зимове взуття.

 Військовий комісар міста переконує, відтепер батальйон взутий і вдягнений повністю. З гордістю демонструє запаси форми.

 Лише у 2019-му на одяг та форму з бюджету обласного центру виділили близько 240 тисяч. Військові кажуть, за це щиро дякують міському голові. Додають, тепер мають кілька комплектів форми: від Міноборони на випадок бойових дій, а на щодень – від мера.

 Власне, відчувати себе по-іншому завдяки допомозі з міського бюджету зможуть не лише військові на полігоні, а і решта категорій людей, дотичних до міноборони. Для них на території військомату створюють своєрідний сервісний центр. За 150 тисяч, виділених із казни, ця кімната кардинально зміниться. Тут буде зручно й комфортно отримувати різноманітні довідки та допомогу, передбачену чинним законодавством.

 

 

" " " "