Новонароджені у вишиванках

1011

Перші вишиванки. У Хмельницькому День вишиванки почали відзначати з самісінького ранку і з наймолодших містян. Дев’ять малюків, що з’явилися на світ учора та у ніч на 17-те травня, отримали свої перші у житті вишиванки. Так п’ять хлопчиків та чотири дівчинки народилися не тільки з вишиванкою у серці, а й носитимуть національний оберег з перших днів.

За день Леонід Федюк відзначатиме 28-й день народження. Для нього він назавжди стане особливим, адже у подарунок кохана дружина народила первістка Тимофія.

Маленького Рому також чекали з нетерпінням. А тому, каже новоспечена мама Олена Хоптяр, сьогодні – найщасливіший день у її житті.

Як донька вперше стала мамою, так і Людмила Степанівна – бабусею. Емоції не приховує.

А ось сім’я пані Марини щасливішою на немовля стала втретє. Старшим синам вже 17 та 14 років, а цей малюк – нове дихання.

Усім цим малюкам пощасливилося вперше побачити світ на День вишиванки. Народилися вони учора та у ніч на 17-те травня, за що отримали свої перші у житті вишиванки.

Саме з наймолодших містян у Хмельницькому і почали відзначати День Вишиванки. Це для того, аби п’ять хлопчиків та чотири дівчинки народилися не тільки з вишиванкою у серці, а й носили національний оберег з перших днів.

" " " "