НОВИЙ МАЙДАНЧИК ДЛЯ МАЛЕЧІ

237

Новий майданчик для малечі. Міська рада затвердила програму бюджетування за участю громадськості. Вона передбачає виділення коштів на реалізацію проєктів громадян. Серед таких і новий багатофункціональний дитячий майданчик для вихованців закладу дошкільної освіти №23 “Вогник”.

У закладі дошкільної освіти №23 Вогник навчається 356 дітей. Усі вони щоденно відвідують садок та бавляться на вулиці. Для їх активного та цікавого дозвілля батьки власним руками облаштували ігрові майданчики. Та діти змінюються й майданчик вже застарів, тож працівники садка вирішили подати проєкт на бюджет участі із надією на перемогу.

Для організації освітнього процесу та дозвілля поза межами кімнат необхідний цікавий та розвиваючий інвентар. Розроблений проєкт передбачає облаштування 11-ти мінімайданчиків з пісочницями, гірками, та гойдалками

Проєкт з встановлення ігрового та розвивального обладнання від ЗДО №23 “Вогник” знаходиться під номером 1 у бюджеті участі. До слова, заклад уже був учасником конкурсу минулого року та попри велику кількість голосів перемоги не здобув.

" " " "