НОВИЙ САДОК ДЛЯ МАЛЕЧІ

386

Новий садок для малечі. У Чемерівцях відкрили реконструйований дошкільний навчальний заклад. До слова, нещодавно садочку виповнилось 50 років. Фасад будівлі не оновлювали з 1971, тож реконструкція закладу – велика мрія і вихователів, і батьків, яка здійснилась завдяки програмі Велике будівництво.

У закладі діє 4 групи. Наймолодшому вихованцю – 1 рік і 3 місяці, тож вихователі для дітей стають другими батьками. Вони намагаються давати малечі якомога більше тепла, аби ті з радістю йшли у садок.

Відкриття закладу – це світла та яскрава подія, і важливо, щоб такі речі відбувалися частіше, каже голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк.

Будні вихователя дитячого садка дуже насичені та не схожі. Щодня діти дізнаються багато нових речей та відкривають для себе новий світ.

Загальний кошторис рекоструйованої будівлі склав 8 мільйонів. Тут оновили всі кімнати та прилади, закупили нові іграшки та ліжка.

У святковий день заклад та його працівники отримали багато щирих побажань. Отримали й подарунки, які полегшать господарські справи та покращать будні. Голова Хмельницької обласної ради передала закладу телевізор, який зробить дозвілля дітей цікавішим.

" " " "