Очільник палацу творчості перевищує свої повноваження . Підсумки тижня .

2136

Криг, нецензурщина та незвага. Саме так цього тижня спілкуються у Хмельницькому палаці творчості дітей та юнацтва. Частина педколективу та батьківського комітету проти директора закладу. Переконують, очільник палацу перевищує свої повноваження та зневажає підлеглих. Кричить та нецензурною лайкою ображає вихованців.  Сам керівник іншої думки – впевнений, частина колективу влаштовує безпідставний саботаж, а він лише виконує свою роботу.

  Це все наслідки конфлікту, який розгорівся на початку тижня у місцевому палаці творчості. Частина педколективу та батьки вихованців вимагають ротації у керівництві закладу. Кажуть, директор перевищує свої повноваження. Спілкуючись з підлеглими дозволяє собі горланити та лаятись.

Педагоги кажуть, отримували догани на рівному місці. Директор видавав їх навіть за відсутності працівників.

Володимир Гула, нинішній директор палацу, спростовує усі звинувачення. Каже, частина колективу на чолі із колишнім директором спеціально саботують його роботу.

Через цей конфлікт колектив палацу розділився на два табори. Ті, хто підтримують директора, впевнені – керівник має право робити те, що він робить. А підлеглі зобов’язані підкорюватись його наказам.

Володимир Гула стверджує, заяву, щодо його неналежної поведінки підписала меншість педагогів  – 30 чоловік. І не можна їх ототожнювати з усім колективом, в якому як він каже налічується 126 осіб.

Пані Джумига наголошує, усі в колективі творчі люди. За кожним педагогом стоїть кілька десятків дітей – вихованців. І коли атмосфера на роботі напружена – то важко виконувати свої обов’язки на 100% якісно. Та виявляться від нецензурної лайки страждають не тільки педагоги, але й діти, що займаються в палаці у гуртках. Батьки вихованців кажуть, діти приходять додому без настрою та бажання йти знов до палацу.

Ми запитали у директора чи правда, що він лається до дітей?

 Та слова підлітків дещо відрізняються від слів керівника. Обличчя дітей ми навмисне приховали, аби не накликати на них ще більшої агресії.

 

 

" " " "