Очільника Хмельницької ОДА оштрафували

Голова Хмельницької Дмитро Габінет ОДА виконав рішення суду від 19 червня

1971

Очільнк обласної державної адміністрації Хмельниччини Дмитро Габінет виконав рішення суду від 19 червня та заплатив штраф розміром 17 тисяч гривень за порушення карантинних вимог. Про це Габінет повідомив сьогодні,  3 липня.

В ході брифінгу в Хмельницькій ОДА чиновник розповів своїм колегам, що сплатив цей штраф ще вчора, 2 липня. За словами голови облдержадміністрації, у повному обсязі, з урахуванням усіх судови витрат та вартості банківських послуг, вийшла сума 17610 гривень та 40 копійок.

“Сума, яка була повністю мною сплачена. І я тепер маю повне моральне право вимагати від усіх дотримуватися маскового режиму”, — резюмував Дмитро Габінет.

Слід нагадати, що порушення мало місце 3 червня, коли президент України перебував з робочим візитом на Хмельниччині. Тоді Володимир Зеленський та декілька інших чиновників зайшли в одну із кав’ярень після прогулянки вулицею Проскурівською. На той момент заклад не мав права приймати відвідувачів і міг продавати каву та інші товари лише на винос. У результаті правоохоронцями було складено адмінпротоколи щодо порушення карантинних вимог главою держави Володимиром Зеленським та ще шістьма особами, серед яких був і Дмитро Габінет. Хмельницький міськрайонний суд постановив, що кожен з них має заплатити штраф у розмірі 17 тисяч гривень.

Раніше ми повідомляли, що дружина Президента захворіла на коронавірус.

" " " "