Одна ОТГ – дві поліцейські станції: на День дільничного в Лісових Гринівцях копам презентували робочі місця

937

Одна ОТГ – дві поліцейські станції: в Лісових Гринівцях копам презентували робочі місця. Їх спорудили, власне, у центральному населеному пункті громади та селі Аркадіївці. Урочисте відкриття відбулося у День дільничних офіцерів поліції, що символічно. Адже, офіцери громади виконують ті самі функції на місцях і є реальними правонаступниками дільничних. Наразі за ОТГ закріплено два правоохоронці, котрі обслуговують близько 8 тисяч населення. Кажуть, після новосілля працювати стане легше, адже тепер на місці зможуть бути практично 24 години на добу.

Вадим Туз – один із двох поліцейських офіцерів Лісовогринівецької ОТГ. На посаді чоловік тут із березня місяця. Хоча досвід роботи у поліції значно більше. Раніше служив у патрульній поліції Хмельницького. Каже, відколи у Аркадіївцях – відчув різницю. У селі люди добріші – готові допомагати і підтримувати.

Допомагають усі – і люди, і влада. Аби правоохоронцям працювалося із комфортом на території громади облаштували зразу дві поліцейські станції. Першу – у Аркадіївцях, другу – у Лісових Гринівцях. Голова ОТГ каже, новосілля правоохоронців бюджету обійшлося недорого.

Віталій Гралюк зізнається, для того, аби люди почувалися у безпеці жодних коштів не шкода. Певен, поліцейські в громаді – запорука тиші та спокою.

Свої двері нові поліцейські станції відкрили у День дільничного. Що символічно. Адже, поліцейські офіцери громади виконують ті самі функції на місцях і є реальними правонаступниками дільничних.

Власне, за віддану та сумлінну службу правоохоронців відзначило керівництво ОТГ, представники головного управління поліції краю та влада району. До привітань долучився і благодійний фонд «Ми поруч».

Серед нагороджених і офіцер громади з Аркадіївців Вадим Туз. Після привітань правоохоронець одразу приступив до роботи. Староста села Лариса Ворошилова не приховує гордості. Адже, її село, так би мовити, у всеозброєнні. Нещодавно тут з’явилися пожежні, а сьогодні поліція. Певна, раптом що – громада у цілковитій безпеці.

" " " "