Олег Ляшко відвідав Красилівську та Чемеровецьку школи

2169

Освіта і медицина мають бути першочерговими для держави. На цьому наголосив лідер «Радикальної партії» – Олег Ляшко, під час свого візиту на Хмельниччину. Так партія пропонує відновити фінансування ПТУ, підвищення заробітних плат учителям та збільшення фінансування галузі. До освіти, переконаний, країна має ставитися по-особливому, тому Олег Ляшко відвідав одразу дві школи на Хмельниччині у Чемерцівцях і Красилові.

Таке враження справив Олег Ляшко на красилівських школярів. Для них зустріч із лідером «Радикальної партії» стала справжньою несподіванкою.

Втім, коли вода падає на голову – не до навчання. У Красилівському НВК вже кілька років одна і та ж проблема: дах школи , як решето.

Вирішити багаторічну проблему із протіканням покрівлі у Красилівському НВК зголосилася «Радикальна партія Олега Ляшка».

А в Чемеровецькому НВК №2 очільник «Радикальної партії» поспілкувався із цьогорічними випускниками, які привітно зустріли політика у стінах рідної школи. Олег Ляшко наголосив іде у Президенти, аби поліпшити життя молоді, щоб вона розбудовувала українську держава, а не ставала гастарбайтерами.

Адже ключ до успіху нині лежить в економіці, якій потрібно надати нового поштовху запуском виробничих потужностей. А це, в свою чергу, призведе до зростання заробітних плат і підвищення якості життя українців.

Чим можуть школі допомагають, зізнається депутат Хмельницької обласної ради від «Радикальної партії» Олег Скринчук. Його у Чемерівцях добре знають, адже сам навчався саме у цій школі. А її збудував його батько – Леонід Скринчук.

І так повсюду, де працюють представники «Радикальної партії». До прикладу у Городку Олег Ляшко зустрівся із активом міста. Привітав медиків із професійним святом запевнив, що зробить усе для того, аби вони відчували державну підтримку та не їхали працювати закордоном.

" " " "