Випускники школи помічника місцевого депутата отримали сертифікати.

1097

Молодь іде в політику. 15 випускників школи помічника депутата отримали сертифікати про закінчення навчання. Вже вдруге проект в обласному центрі організовує політична партія «Об’єднання «Самопоміч». Впродовж місяця молодь не лише слухала лекції, а й пробувала власні сили у публічних виступах.

Вони молоді, амбітні та хочуть змінити країну. Випускники школи помічника депутата нині отримують сертифікати про закінчення навчання. Кожен з цих юнаків та дівчат має потенціал для  розвитку, адже перед навчанням усі пройшли співбесіду.

Робота на окрузі, вміння спілкуватися з виборцями, прийняття дієвих рішень – усього цього навчали у школі лектори, чия робота нерозривно пов’язана з політикою. Не лише теорія,  а й практичні  завдання показали учням школи помічника депутата, наскільки важлива комунікація та публічність для депутата.

Вже вдруге школа помічника місцевого депутата готує молодь до політичного життя. Організовує проект молодіжне крило політичної партії « Об’єднання «Самопоміч» у Хмельницькій області. Цьогоріч 15 сертифікатів про навчання отримали слухачі лекцій. Середній вік учасників школи – до 25 років.

Після вручення сертифікатів молодь мала можливість  побувати і у стінах міської та обласної ради. Випускники школи поспілкувалися з місцевими депутатами та членами виконавчого комітету.

Наступний відбір у школу помічника місцевого депутата стартує вже за півроку, кажуть в молодіжному крилі «Об’єднання «Самопоміч». Адже країні потрібні молоді лідери, що здатні змінити країну на краще.

" " " "