Олімпійський день у Хмельницькому

1748

Спортивна естафета, дитячі велоперегони, ранкова зарядка та футбол. Втретє у Хмельницькому відзначили Міжнародний олімпійський день. Розпочався захід з масового пробігу. Стартували учасники від Головного Управління Нацполіції та фінішували на головній спортивній арені міста. Потім на малих роверах змагалися наймолодші хмельничани, дещо старші взяли участь у естафеті. Опісля естафети – показові виступи з різних видів спорту та футбольний матч між «Прикордонником» та «Динамо».

Спортивна естафета, дитячі велоперегони, ранкова зарядка та футбол. Цього року вже третє у Хмельницькому відзначають Міжнародний олімпійський день.

Розпочався захід з масового пробігу. Дистанцію у 3 з лишнім кілометри долали кілька сотень учасників. Стартували вони від Головного Управління Нацполіції та фінішували на головній спортивній арені міста. Серед бігунів не лише спортсмени, а й прикордонники, посадовці, поліція та патрульні.

Опісля пробігу – спільна ранкова зарядка. Потім на малих роверах змагалися наймолодші хмельничани.

Маленька Віка участь у велоперегонах також брала та, навіть, має нагороди. Щоправда, про свої досягнення говорить мало, соромиться і на допомогу кличе маму Наталю.

Опісля дитячих велоперегонів, вихованці місцевих ДЮСШ взяли участь у естафеті. Потім були показові виступи з різних видів спорту та футбольний матч між «Прикордонником» та «Динамо». Якщо ж підсумувати – то олімпійський день у Хмельницькому об’єднав понад тисячу прихильників здорового способу життя.

А, отже, олімпійському дню у Хмельницькому бути. Наступного року, кажуть організатори, спортивний захід буде більш масовим. Тоді, вулицями міста пробіжать не тисяча, а декілька тисяч учасників.

 

" " " "