П’яні за кермом та у дворах

936

П’яні на дорозі та у дворах. Хмельницькі патрульні розповіли про любителів алкоголю. Для цього підсумували статистику за два роки діяльності. Так, констатують копи, водіїв напідпитку у місті поменшало, а ось дворових гульвіс – навпаки. Разом з тим, полісмени «намалювали» портрет типового порушника. Виявляється, на лавочці переважно пиячать чоловіки віком від 30-ти до 40-а років. А збираються компанії у парках, поблизу розважальних закладів, на стометрівці та на дитячих майданчиках.

П’яні на дорозі та у дворах. Хмельницькі патрульні підсумували статистику за два роки діяльності. Так, констатують копи, водіїв напідпитку у місті поменшало.

Разом з тим, зменшилася і кількість дорожньо-транспортних пригод за участі п’яних водіїв. Так, у 2016-му таких трапилося 140, а минулоріч – сотня. А ось тих, хто зловживають у дворах стало вдвічі більше.

А ще місцеві полісмени «намалювали» портрет типового порушника. Однозначно, це – молодий чоловік, віком до сорока років.

А збираються веселі компанії у парках, поблизу розважальних закладів, на стометрівці та найгірше – на дитячих майданчиках.

 

" " " "