Патрульна поліція Хмельницького звітує

1807

П’яні за кермом, хулігани у дворах та сімейні драми. Патрульна поліція Хмельницького звітує за півроку роботи. Від січня і до сьогодні тутешні копи склали, майже, 15 тисяч постанов та протоколів. Тим самим, до місцевого бюджету заробили близько 9 мільйонів гривень. Особливий акцент патрульні міста зробили на перший місяць літа.

Патрульна поліція Хмельницького звітує за півроку роботи. Від січня і до сьогодні тутешні копи склали, майже, 15 тисяч постанов та протоколів. Якщо говорити мовою грошей, це 11 мільйонів гривень. Щоправда, поки що до місцевого бюджету патрульна поліція заробила близько 9 мільйонів. Левова частка правопорушень припадає на нехтування правилами дорожнього руху. Є хмельничани, котрі не  проти хильнути за кермом, не пасуть задніх любителі забороненої парковки та стоянки, далі – розмови по телефону, непристібнутий пасок безпеки та ігнорування сигналів світлофора. Та не водіями єдиними, пішоходи та велосипедисти також не святі.

Не цураються хмельничани і порушень у сфері громадського порядку та безпеки. Традиційно, топ очолюють дворові п’янички та дрібні хулігани.

Так виглядає короткий звіт за півроку роботи патрульних у Хмельницькому. Щоправда, особливий акцент місцеві копи зробили на перший місяць літа.

Є посилення і з боку патрульних. У парку Чекмана на літній період працює велопатруль, на міському пляжі – пляжний. На час відпочинку збільшилася кількість піших патрулів, окрім того, є патрулі з собаками.

 

" " " "