У Хмельницькому відбувся турнір з боксу серед молоді

2260

Майже, вся Україна та, навіть, спортсмени з-за кордону. Ввісімнадцяте у Хмельницькому відбувся турнір з боксу серед молоді пам’яті Євгена КужЕльного. Свого часу однин з кращих тренерів Поділля створив справжню «кузню» тутешніх боксерів. А вже цього року школа «Авангард» святкує 60 років з дня заснування.

Ввісімнадцяте у Хмельницькому відбувся турнір з боксу серед молоді пам’яті Євгена Кужельного. Свого часу однин з кращих тренерів Поділля створив справжню «кузню» тутешніх боксерів. А вже цього року ця кузня – школа «Авангард» святкує 60 років з дня заснування. Неабияку лепту у її розвиток зробив Анатолій Чумаков – учень Кужельного. Він не просто створив та очолив когорту однодумців, а й нині продовжує виховувати справжніх бійців.

Така праця завжди увінчується успіхом. Власне, так сталося і цього разу. Незважаючи на те, що нашим бійцям протистояли 70 українських боксерів та дві молдовські команди, нагороди є – два перших, два других та чотири третіх місця. Щоправда, завершення цього турніру не означає канікули. Це один з етапів підготовки до чемпіонату Європи. Кращі боксери, у тому числі і хмельничани, потрапляють у збірну України та захищатимуть її честь у Туреччині.

За «майстром спорту», власне, і приїхав Дмитро Майдаков. Нині юнак багаторазовий чемпіон України та чемпіон Європи з боксу.

Така ж мета і у хмельничанина Владислава Павлишина. Розповідає, над її реалізацією вже працює декілька років. Власне, з перемоги розпочав і цьогорічний турнір.

У підсумку, топ-5 виглядає так: перші – хмельничани, другі – вінничани, бронза – у тернополян, четверті – донецькі та замикають п’ятірку – Черкаси.

 

" " " "