Перепідготовка  держслужбовців.

1010

Нові знання для початківців. Хмельницький центр перепідготовки та підвищення кваліфікації вручив дипломи слухачам курсів. Держслужбовці, що працюють перший рік на посаді, впродовж двох тижнів отримували теоретичні та практичні знання. Більше розкажуть наші журналісти.

33 спеціалісти районних та обласної адміністрації впродовж двох тижнів навчалися та удосконалювали свої вміння та навички. Об’єднала цих людей одна маленька особливість – усі вони перший рік працюють на державній службі.

Лектори  підготували для слухачів курсів інформаційні зустрічі, що дали можливість краще засвоїти матеріал. Проте практики забагато не буває, кажуть ті,хто мав можливість навчатися у центрі.

Після закінчення курсу  держслужбовці отримали свідоцтва – тепер цей документ має  бути занесений в особову справу працівника.

Як кажуть у центрі , мають змогу перепідготувати спеціалістів  і у районах. З початку року нові знання здобули більше 600 держслужбовців. Двотижневі курси –гарна нагода підвищити свій фаховий рівень для спеціалістів адміністрацій.

 

" " " "