Перший фестиваль батьківства «Світанок» у Хмельницькому . Підсумки тижня .

1277

Конкурс краси вагітних і  безкоштовна фотосесія… Так у Хмельницькому пройшов перший фестиваль батьківства «Світанок». Його організували представниці громадської організації «Кабінет допомоги вагітним та сім’ям із дітьми «Світанок», аби поки що бездітних переконати, що батьківство – це добре, а тим, хто нащадків вже має влаштували справжнє свято. Так, під час заходу малеча долучилася до кількох майстер-класів, батьки ж змогли привітати найкращу вагітну року й обрати лікарів, чий професіоналізм відзначили хмельничани. А ще безкоштовно сфотографуватися на фоні новеньких фотозон.

Ось ця світлина принесла перемогу Альоні Шибунько у конкурсі «Вагітна року». Вона наприкінці жовтня скористалася можливістю отримати безкоштовну фотосесію від громадської організації «Світанок».

Зараз тому, хто допоміг мамі отримати цей титул, Денису  – вже чотири місяці. Саме в листопаді пані Альона стала мамою вдруге. Зізнається, під час першого строку – не фотографувалася, вірила в забобони, але потім вирішила це – зайве.

Фотографувала усіх вагітних Валентина Марцонь. Вона ж співорганізаторка цього фестивалю. Каже, особливих прийомів застосовувати не доводилося – вагітні життєрадісні й сповнені енергії.

Крім, «Вагітної року» хмельницькі матері й батьки визначили і найкращих, на їхню думку, лікарів.

Таке визнання – найкраще, переконаний очільник управління охорони здоров’я міської ради.

Проводять фестиваль батьківства організатори, аби у сучасному надшвидкому світі, хмельничани змогли знайти час для своєї сім’ї.

Щоб допомогти таким сім’ям,  організаторки фестивалю наготували смаколиків, якими пригощали охочих. А ті, в свою чергу, ділилися грошима, аби допомогти нужденним.

Дітвора, що завітала на фестиваль разом із батьками, теж не нудилася: брала участь в майстер-класах. До речі, фестиваль батьківства у Хмельницькому пройшов під патронатом Хмельницького  міського голови

На наступні роки цю традицію планують продовжувати – врахують усі недоліки й побажання і знову надихатимуть хмельничан до батьківства.

" " " "