Перший турнір пам’яті Рафаїла Городецького у Хмельницькому

929

Білорусь, Молдова, Румунія та Азербайджан. У Хмельницькому пройшов перший турнір пам’яті фундатора місцевого боксу – Рафаїла Городецького. Зібрали змагання майже сотню спортсменів. Це – як українські боксери, так і бійці з-за кордону. Зі США спеціально на турнір прибув і син знаного боксера. Як усе відбувалося – дивіться далі.

Спершу – турнір пам’яті Євгена Кужельного, потім – на призи Анатолія Чумакова, а зараз – пам’яті Рафаїла Городецького. У Хмельницькому пройшли перші змагання, які приурочили одному з фундаторів місцевого боксу Рафаїлу Городецькому.

Перший турнір пам’яті Рафаїла Городецького зібрав майже сотню спортсменів. Це – як українські боксери, так і бійці з-за кордону.

Зі США спеціально на турнір прибув і син Рафаїла Городецького – Олександр. Дуже приємно, каже чоловік, що його батька пам’ятають та поважають.

Фундатори хмельницького боксу Рафаїл Городецький та Євген Кужельний виховали не одне покоління іменитих боксерів. Анатолій Чумаков і зараз готує майбутніх чемпіонів та призерів світових першостей.

Про найвищі щаблі різноманітних турнірів мріє не тільки Дмитро, а й інші хмельницькі боксери. Допомогти їм на шляху до перемог, зголосилася міська влада. Так, у місті стартує будівництво залу боксу.

Тож, можливо, наступні турніри, приурочені фундаторам хмельницького боксу, пройдуть вже у новому приміщенні – залі боксу, який спеціально збудують для наших боксерів. Т

" " " "