«Поділля» проти «ДЮСШ №1»: хто чемпіон?

1723

Сорок одна команда з усіх куточків краю. У Хмельницькому відбулися малий та великий фінали дитячо-юнацької футбольної ліги області. За перемогу змагалися «Поділля» та «ДЮСШ №1». Це команди центральної групи. За бронзу – футболісти з Кам’янця-Подільського та Нетішина – команди південного та північного дивізіонів.

Червона картка, пенальті та перемога з рахунком 4:1. Так у Хмельницькому завершився фінал дитячо-юнацької футбольної ліги області. За перемогу змагалися «Поділля» та «ДЮСШ №1». По суті, один для одного суперники не нові. На футбольному полі хлопці зустрічалися і раніше.

Власне, команда-чемпіон і представлятиме Хмельниччину у всеукраїнській дитячо-юнацькій футбольній лізі. Цього року перемогу серед юнаків 2003-го року народження вибороло «Поділля». Воротарю цієї команди прийшлося лише раз виймати м’яч з сітки, голкіперу «ДЮСШ» – чотири. З чотирьох забитих м’ячів хет-трик належить Сергію Кватернюку.

А ось команда «ДЮСШ», кажуть самі гравці, зіграла не так добре. Подекуди не вдавалися паси та підбори, а інколи за м’яч взагалі не боролися.

Власне, висновки зроблені і помилки відпрацюють на тренуванні. А щодо цього фіналу – матч, однозначно, цікавий. Щоправда, не без «але». Головний тренер «ДЮСШ» нарікає на нечесне суддівство. Каже, саме це вплинуло на хід гри та й, взагалі, на результат.

Якщо у фіналі змагався центр, то представники північного та південного дивізіонів – футболісти з Кам’янця-Подільського та Нетішина – боролися за третє місце. Бронзовим призером дитячо-юнацької футбольної ліги області став Нетішин.

 

" " " "