«Поділля» проти «Чайки»: який результат?

1404

Багато боротьби та ударів у ворота, втім лише два голи. У Хмельницькому «Поділля» приймало «Чайку» з Петропавлівської Борщагівки. У подолян шансів на перемогу було значно більше, аніж у гостей. Перше – власне поле та вболівальники й друге – вища сходинка у турнірній таблиці.

Власне поле та вболівальники, а ще – вища сходинка у турнірній таблиці, бо хмельничани у чемпіонаті – п’яті, а гості – дев’яті: усе це переваги, які мало «Поділля» перед початком гри. Цими вихідними вдома місцева команда приймала «Чайку» з Петропавлівської Борщагівки. У першому таймі подоляни показали, хто у домі господар, та на перерву пішли з рахунком 1:0.

Другий тайм був іншим. Хмельничани більше атакували, втім реалізувати у гол жодну атаку не зуміли. На противагу, гості проявили характер та навіть у меншості зрівняли рахунок.

Матч у Хмельницькому так і завершився нічийним рахунком. У турнірній таблиці гості залишилися на дев’ятому місці чемпіонату. З п’ятого щабля не зробили й кроку подоляни. Наступний матч вони проведуть на виїзді. 9-го жовтня їх прийматиме вінницька «Нива». Вдома ж «Поділля» зіграє у неділю, 13-го жовтня. До обласного центру навідається ФК «Ужгород».

" " " "