Міста−побратими꞉ підписано угоду про взаємовідносини між Хмельницьким та турецьким містом

Вчора, 10 серпня, Олександр Симчишин підписав угоду про побратимство із турецьким містом Ефелер Айдин

908

Ефелер Айдин− місто із багатовіковою культурою та історією. Воно активно розвивається у сфері переробки аграрної продукції. Також Ефелер Айдин лідирує у постачанні інжиру, оливок та оливкової олії, абрикосів та сухофруктів, тканин та текстилю, запчастин до сільськогосподарської техніки.

В угоді, яку підписали  мер Хмельницького Олександр Симчишин та очільник турецького міста Мехмет Фатіх Атай,  передбачено можливості співпраці  у сфері бізнесу, туризмі, культурній та споритивній сферах. Крім того, побратимство з турецьким містом дозволить брати участь у виставках, здійснювати експорт та імпорт  аграрної  продукції, текстилю, тканин та металів. Також міста зможуть проводити обмін учнівськими та освітянськими делегаціями.

Крім того, укладена угода допоможе популяризувати Хмельницький на міжнародній арені та  зміцнити авторитет України, зазначає Олександр Симчишин на власній сторінці у соцмережі «Фейсбук».

Також очільник Хмельницького додає, що  робочий візит здійснювався  коштом приймаючої сторони, без жодних вкладень із міського бюджету.

Нагадаємо, що недавно Хмельницький відвідав  Надзвичайний і Повноважний Посол Узбекистану

" " " "