Понад три мільйони на оновлення обладнання для шкіл витратили із міського бюджету

1229

Макети, мікроскопи та оптичне обладнання. 14 хмельницьких шкіл отримали нову техніку для профільних кабінетів. З міського бюджету виділили понад три мільйони гривень на оснащення. В середньому на кожну школи припало близько 200 тисяч гривень. Вчителі мали можливість за власними потребами закуповувати необхідне для наочного використання. Наша знімальна група завітала в НВК №4,аби дізнатися – що вдалося закупити за такі гроші.

Не лише почути, а й побачити. Уроки природознавства і біології в НВК №4 стануть цікавішими. Днями туди завезли нове обладнання. Мікроскопи, лупи і готові комплекти для лабораторних робіт дадуть можливість вивчати теми наочно.

Загалом нове обладнання отримало 14 навчальних закладів. На кожен виділили близько 200 тисяч гривень. Вчителі особисто обирали перелік необхідного.

Біології – це наука прожиття. Для учня важливо одразу мати можливість побачити під мікроскопом у розрізі необхідні матеріали. Дещо потужніший мікроскоп закупили для вчителя. Вінпрофесійний і з цифровою камерою.

 

" " " "