Послуга «Таємний клієнт» відтепер доступна у сервісних  центрах МВС  в Хмельницькій області.

608

Відкритість та контроль. У сервісних центрах Хмельниччини запроваджують зворотний зв’язок із клієнтами. За допомогою електронної послуги «Таємний клієнт» кожен може залишити відгук про обслуговування. Анкета передбачає декілька пунктів , усі отримані дані опрацьовуватимуть. На скарги у відомстві також пообіцяли реагувати.

З 15 лютого у сервісних центрах нового зразка по всій території  України запрацювала нова послуга – «Таємний клієнт». Вона передбачає  отримання  відгуків від отримувачів послуг сервісних центрів МВС. Для цього варто зайти на сайт відомства та заповнити анкету. В області можна  подати дані онлайн  та стати таємним клієнтом 5 сервісних центрів – Хмельницького, Кам’янця-Подільського,Старокостянтинова, Шепетівки та Дунаєвець.

Усі дані збиратимуться та опрацьовуватимуться , для кращого реагування спеціалісти можуть уточнити дані та зв’язатись із тим, хто подав анкету.

Таємним клієнтом може стати кожен, хто скористався послугами сервісного центру МВС. Оцінювати можна не лише роботу адміністратора чи екзаменатора, а й подавати власні рекомендації. У відомстві запевнили – готові до критики , а вже за місяць пообіцяли проаналізувати перші звернення.

" " " "