Позашляховик для дільничного: коп із Старосинявщини отримав Renault Duster.

948

Позашляховик для дільничного: коп із Старосинявщини отримав Renault Duster. Автівку йому вручили для роботи. Адже він обслуговує найвіддаленіші села району. А, отже, автівка тут – не забаганка, а необхідність. Із таким дивом техніки, каже дільничний, працювати стане набагато легше. Адже, дороги на селі – далеко не ідеальні.

Раніше пан Олександр кілометрові відстані від села до села долав як Бог дасть – дістатись до кожного з них було проблематично. Сьогодні ж уже за кермом новісінького позашляховика. З таким, каже, в 17-ти ввірених йому населених пунктах стане безпечніше.

Ані відстані, ані сільські дороги не завадять дільничному швидко та якісно виконувати свої посадові обов’язки. Староста населеного пункту каже, тепер без остраху чекає на зиму. Адже, ця пора року зазвичай створює найбільше перешкод на захисті правопорядку на селі.

Автівку дільничному вручили у рамках реалізації національної концепції «Поліція, громада — безпечний простір». Це – не перший позашляховик, котрий відправили на села, кажуть в головному управлінні Нацполіції краю. Додають, сподіваються, що найближчим часом в користуванні кожного дільничного офіцера обов’язково буде саме  такий позашляховик.

" " " "