Про правильне харчування, як стиль життя, говорили у Хмельницькому

889

«Ти є те, що ти їси» – про сенс цієї крилатої фрази, як і про прямий вплив якості харчування на здоров’я не замислювалась хіба що зовсім байдужа людина. Від правильного харчування багато в чому залежить наше здоров’я, профілактика захворювань та тривалість життя. Їсти правильно та смачно днями навчали хмельничан.

Нині  з нашим прискореним життєвим ритмом, ми майже перестали звертати увагу на своє харчування. Часто трапляється, що протягом дня ми їмо на ходу, і в більшості випадків шкідливіта висококалорійні продукти: булочки, хот-доги, кекси та інше. Такаїжа не може нести нічого позитивного для нашого організму і через якийсь час людина помічає невтішні зміни своєї фігури або навіть проблеми зі здоров’ям.Про правильне харчування хмельничанам днями розповідали на майстер-класі «Ми знаємо про це не з чуток».

Пані Олена – бізнес-леді, давно слідкує за своїм харчуванням. У цьому їй допомагає подруга – дієтологиня Віля Тернопольська. За словами лікарки – важливо, аби правильне, здорове харчування стало для людей не просто можливістю скинути зайву вагу, а образом життя. Адже люди, коли починають хворіти, йдуть в аптеки за дорогими препаратами, забуваючи про такий надійний  та постійно діючий лікувальний засіб, як їжа.

Майстер-клас провели у невимушеній атмосфері міні-вечірки.

Зустріч на тему здорового харчування у такому форматі відбулась вперше у Хмельницькому. Організаторки кажуть, якщо містянам сподобається – влаштовуватимуть такі вечірки знову. Головною метою є донести інформацію достовірну та з вуст спеціалістів.

Насправді, наша їжа може бути для нас енергією, силою, профілактикою і, в тому числі, ліками. На думку фахівців, будь-яку звичку можна сформувати за 21 день. Це ж твердження стосується і здорового харчування. Такузвичку зовсім не складно прищепити, потрібно тільки поставити перед собою чітку мету і ні на крок від неї не відступати.

 

" " " "