Проєкт «Мама має право» впроваджують у Дунаївцях.

1826

За відповідями до лікарні: проєкт «Мама має право» відтепер реалізовують у Дунаєвецькому пологовому будинку. Його розробили у Міністерстві юстиції України і активно впроваджують на Хмельниччині. Нововведення допоможуть вагітним уникнути найпоширеніших помилок при реєстрації новонароджених.

Пані Катерина вперше готується стати мамою. Перед нею стоїть багато абсолютно нових питань. Відповіді на них вона шукає серед друзів та в Інтернеті. Часом, каже, дуже важко розібратися в українських законах.

Щоб таких питань стало менше, Міністерство юстиції України розробило новий проєкт «Мама має право». Днями його презентували у Дунаєвецькому пологовому будинку. Він дозволить економити нерви та час майбутніх батьків, яким необхідно побігати кабінетами для реєстрації дитини. Одразу в лікарні вони можуть отримати всі документи на руки.

Дунаєвецький пологовий будинок – один із найсучасніший в області. Лікарняні палати – як готельні номери, зручні санвузли, сучасна операційна та реанімація для дітей.  Однак тут пішли ще далі. Вагітних жінок навчатимуть тонкощам закону, адже попит на цю науку серед жителів району існує.

Перше заняття проводила спеціалістка з реєстрації шлюбів. Каже, на превеликий жаль, молоді пари все частіше розлучаються і виникає багато паперових проблем.

Проєкт «Мама має право» допоможе дізнатися про всі нововведення для майбутньої мами вчасно.

" " " "