Ремонт травматології і клас трудового навчання. Як «Радикальна партія Олега Ляшка» підтримує охорону здоров’я Хмельниччини?

1274

Ремонт травматології, клас трудового навчання чи соляна кімната… «Радикальна партія Олега Ляшка» всебічно підтримує сферу охорони здоров’я на Хмельниччині. Зокрема, завдяки депутатам політсили відремонтували травматологічне відділення у Чемеровецькій районній лікарні, а для Городоцького районного центру реабілітації для осіб з інвалідністю придбали швейне обладнання, котре стало стартом трудотерапії.

Це – щойно відремонтоване травматологічне відділення Чемеровецької центральної районної лікарні. Тут шість палат, розрахованих на двадцять ліжок. Завідувач відділення Володимир Жила зізнається, нині працювати – задоволення.

Усе це стало можливим завдяки всебічній підтримці «Радикальної партії Олега Ляшка», стверджують медики Чемеровеччини. Саме представники цієї політсили знайшли гроші для ремонту відділення.

Це – не кінець співпраці, а тільки початок. Адже очільник «Радикальної партії» – Олег Ляшко переконаний, медицина має бути якісною і фінансуватися із держбюджету. В програмі партії збільшення фінансування медичної сфери у десять разів.

І не тільки на Чемеровеччині… Із цих швейних машинок бере початок трудотерапія у Городоцькому районному центрі реабілітації для осіб із інвалідністю. Швейне обладнання для особливих людей придбала «Радикальна партія Олега Ляшка».

А вже тоді виграли грант, за кошти від якого придбали решту обладнання.Нині у цій групі освоюють основи шиття п’ятнадцятеро молодих людей із особливими потребами.

Олег Ляшко, під час візиту на Хмельниччину,завітав до вихованців Городоцького реабілітаційного центру, познайомився із ними і пообіцяв всебічну підтримку.

Соляна кімната, кажуть у центрі, вкрай необхідна для вихованців. Її застосовують для лікування бронхіальної астми, гіпертонічної хвороби й захворювань суглобів.

Тепер у центрі певні – соляна кімната незабаром допомагатиме реабілітації людей із особливими потребами.

" " " "