Розвиток спорту: бути чи не бути?

948

У здоровому тілі – здоровий дух. Це – зовсім не пустослів’я, адже спорт – не тільки один зі способів виховання, а й реальне майбутнє країни. Лише сильні духом та фізично загартовані українці можуть будувати потужну державу. Та ось біда у тому, що традиційно, спорт фінансується за залишковим принципом.

Спорт – у пріоритеті. Це – не тільки один зі способів виховання дітей та молоді, а й реальне майбутнє країни. Лише сильні духом та фізично загартовані українці можуть будувати потужну державу.

Та ось біда у тому, що, традиційно, спорт фінансується за залишковим принципом. Така позиція – хибна, запевняють народні обранці. А тому й, оббиваючи пороги профільних міністерств,допомагають розвивати спортивну інфраструктуру на місцях.

А відновлення інфраструктури спортивної на місцях і справді вкрай важливе. Оновлені стадіони, спортивні комплекси та навіть вуличні тренажери можуть стати не просто розвагами для дітей, а й цікавим та, у першу чергу, корисним дозвіллям.

Аби спорт і справді став пріоритетним – мають працювати усі. Це – не лише клопіт місцевої влади. Це – першочергове завдання народних обранців та держави.

Цеглинка за цеглинкою розбудовувати спорт почали, до прикладу, у Білогір’ї. Тамтешня футбольна команда цього року вперше стала фіналісткою Кубку області. Разом з тим у Віньківцях, через брак коштів будівництво спортивного комплексу призупинили.А у Старокостянтинові кілька днів тому відкрили стадіон європейського рівня.

Чимало спортивних полів та комплексів з’явилися у Хмельницькому та Волочиському районах. Десятки шкіл та садочків з допомогою інвесторів, місцевої влади та народних обранців оновили спортивний інвентар.

А майбутнє за молодим поколінням. Лише сильні духом та фізично загартовані українці можуть будувати потужну та квітучу країну.

" " " "