Взаємодія молодіжних організації – дієвий спосіб корисно пережити карантин

836

Згуртувати молодь, допомогти пережити карантин та розповісти про працевлаштування. В Молодіжному центрі відбулася  зустріч представників громадських організацій.  Учасники розбирали болючі наслідки карантину та втому від онлайн життя. Відтак, шукали можливості для молоді міста вже з вересня активізуватися.

Молодь втомилася від карантину та онлайн життя. Представники громадських та молодіжних організації зібралися задля спільної роботи. Під час зустрічі вони обговорили взаємодію, яка в перспективі допоможе молодому поколінню плавно і корисно вийти зі складної ситуації.  Головне – зрозуміти, чого саме потребує тамтешнє покоління.

Григорій Волуйко вже кілька років займається волонтерською діяльністю. Вона спрямована на допомогу найменш захищеним верствам населення. Завдяки організованим акціям та концертам вдалося допомогти кільком важкохворим дітям.

Починати втілювати задумане розпочнуть з вересня місяця. У селі Головчинці організують семінар пластового руху.

Не дивлячись на складну ситуацію із карантином, міська вдала й надалі працюватиме задля згуртування та активізації молодого покоління. Тільки вже спільно з усіма організаціями.

" " " "