Рятувальники Волочиська – з новим пожежним автомобілем. 

1056

Рятувальники Волочиська – з новим пожежним автомобілем.  Автівка підвищеної прохідності  дісталася місцевій  рятувальній частині  від обласного керівництва.  П’ять таких машин напередодні передав Хмельниччині  міністр внутрішніх справ – Арсен Аваков. Вони оснащені сучасним обладнанням для ліквідації надзвичайних ситуацій. Нову техніку ДСНСівці вже протестували. Кажуть, – з її допомогою зможуть працювати у надскладних умовах.

Цей новий пожежний автомобіль – ніби рятувальна станція на колесах. Чого  тут тільки  немає, – розповідає водій Віталій Яремішин. Оснащена новітнім обладнанням, автівка пристосована  до роботи в надскладних умовах.

За допомогою цього  авто рятувальники запобігатимуть лиху на території всього Волочиського району. В автопарку місцевих ДСНСівців такої  сучасної, універсальної техніки  дотепер не було.

Напередодні ключі від 5-ти новітніх МАЗів передав обласному управлінню ДСНС міністр внутрішніх справ – Арсен Аваков. Пожежні автівки тамтешнє керівництво розприділило по районах Хмельниччини. Волочиському, як одному з найбільших, техніка дісталась.

В межах реформування служби порятунку, що триває в Україні, область вже отримала дев’ять пожежних машин. У планах замінити всю стару техніку на нову, сучасну.

Ключі від автівки Волочиським ДСНСівцям вручали з урочистостями. До рятувальної частини приїхали керівники району та міста. Привітати надзвичайників  з «обновкою» вирішили й колишні колеги.

 

" " " "