Сертифікати і плани на майбутнє.

659

Підприємці побували у ролі студентів. Майже тиждень вони навчались та захищали свої бізнес-плани. Тренінги відбувалися в рамках проекту «Школа малого і середнього підприємництва». Для навчання відібрали 10  представників підприємств краю. Фінансування відбувалося з міського бюджету.

Шість днів навчання позаду. Тепер – приємні емоції, натхнення розвиватися та, звісно, сертифікати, які підтверджують професійну прокачку підприємців. Випускники залюбки діляться своїми враженнями від київських гостей.

Школа МСП – це проект фонду Василя Хмельницького. Створений він для розвитку підприємництва в Україні. Міська рада вперше співпрацювала з його тренерами. Від отриманого досвіду залишилися задоволені. Тому вже почали думати, як зробити навчальні курси у місті на постійній основі.

До навчання здебільшого відбирали напрямки соціального бізнесу. Саме у їхньому розвитку нині гостро відчувається потреба. Тому у міськраді вже розробляють можливості аби підтримувати цікавих та оригінальних підприємців краю.

" " " "