Що підготував Хмельницький для фестивальників «Rock&Buh»?

2102

Дві сцени, фудкорти й наметове містечко… Хмельницький активно готується до зустрічі фестивальників. Нагадаю вже цієї п’ятниці у місті розпочнеться «Rock&Buh». В обласному центрі він проходитиме вдруге. Минулого року фестиваль видався вдалим, тож його вирішили зробити щорічним. 2018-го його розширили: тепер фест із безкоштовним входом триватиме аж три дні, і виступатимуть гурти не лише з України, а й з Білорусі та Великобританії.

Перший млинець – не глевкий, тож до другого додадуть цукру. У Хмельницькому презентували концепцію другого  «Rock&Buh». Основна зміна – замість єдиної сцени цьогоріч працюватиме дві: головна і мала.

Традиційно до організації залучили відомі хмельницькі гурти: STANZA, Мотор’роллу та Чумацький шлях. Всі вони зіграють для краян. А ще музиканти шукали нові обличчя рок-музики – проводили спеціальний відбір молодих рокерів для виступу на головній сцені. Претендентів було аж 154, відібрали лише п’ятьох.

Участь хмельничан на фестивалі – обов’язкова, переконаний міський голова Олександр Симчишин. Популяризація «свого» – одна із цілей проведення «Rock&Buh».

Замість двох минулорічних фестднів цьогоріч «Rock&Buh» триватиме три дні. Чекають на гостей звідусіль: для них організовують наметове містечко. Їжею теж забезпечать – будуть фудкорти із харчами на будь-який смак і гаманець. Алкоголь продаватимуть, щоправда не підакцизний. Зможуть пофестивалити і люди на візках – у  парку вже розмістили пандус. Саму ж головну сцену від початку пляжу змістили углиб  – до бетонних блоків.

" " " "