Спецрепортаж . Школа помічника місцевого  депутата відкрила свої двері.

967

Навчання розпочато. Активну, амбіційну та креативну молодь  більше місяця  будуть навчати всім тонкощам депутатської діяльності.  Організувало школу помічника місцевого депутата, молодіжне крило політичної партії «Об’єднання» «Самопоміч» у Хмельницькій області . Тут кажуть, це дасть молоді нові знання та нові можливості.

Це вже не перше навчання, яке проводиться молодіжним крилом об’єднанням «Самопоміч». Минулоріч такі тренінги пройшли два десятки  чоловік. Головне, як тут зізнаються, це бажання працювати та щось змінювати.

Слухачами школи помічника місцевого  депутат цьогоріч стало двадцять людей. Це як хмельничани, так і молоді люди зі всієї області. Алла Тихонюк є студенткою одного із хмельницьких вишів. Майбутня спеціальність  дівчини далека від політики – вона  педагог. Проте переконує, важливо не яка в тебе освіта, а  чи готовий ти змінюватися та навчатися чомусь новому.

Дівчина додає, реалізувати свої плани та бачення нового майбутнього дасть саме школа помічника місцевого депутата.

А от Богдана – ще одна учасниця школи помічника місцевого депутата – каже, після навчання буде пробувати свої сили  у депутатській діяльності.

Людина, яка стане правою рукою депутата, має мати за плечима  відповідний багаж знань. Адже робота помічників багатовекторна – від підготовки звернень та заяв до публічних виступів. Тому для учасників будуть проводитися тренінги-семінари та лекції із експертами та політиками.

В перший день навчання молодим помічникам продемонстрували фільм про те, чим живе Хмельницька область. Також на зустріч прийшли міські та обласні  обранці  об’єднання «Самопоміч».

Після закінчення навчання кращих випускників буде чекати робота як з міськими, так і з обласними депутатами об’єднання  «Самопоміч».

" " " "