Швидкість плюс наркотики: у Хмельницькому шукають водія-вбивцю

1663

У Хмельницькому шукають свідків ДТП. Наджахлива аварія, котра сталася вночі наприкінці минулого тижня забрала життя двох краян. 24-річний житель Ізяславського району та 27-річний шепетівчанин загинули під колесами БМВ. Усе трапилося на вулиці Шевченка, на пішохідному переході поблизу міської лікарні. Винуватець кривавої трагедії із місця події втік. Поліція продовжує його пошук. За попередніми даними, це – 33-річний хмельничанин, на рахунку якого не одне ДТП із наслідками і купа штрафів за порушення ПДР.

У Хмельницькому шукають свідків ДТП. Наджахлива аварія, котра сталася вночі наприкінці минулого тижня забрала життя двох краян. 24-річний житель Ізяславського району та 27-річний шепетівчанин загинули під колесами БМВ.

Від отриманих травм один із чоловіків помер у кареті швидкої, а інший – в лікарні. За даним фактом правоохоронці одразу відкрили кримінальне провадження. Винуватця, щоправда, і досі не розшукали. Скоївши ДТП, чоловік одразу полишив свій чорний бумер і зник в невідомому напрямку.

А це – до 12 років ув’язнення плюс 3 роки позбавлення права кермування. Таке покарання загрожує винуватцю смертельної ДТП. Підозри чоловіку ще не оголосили, а, от особу встановили. За попередніми даними, це – 33-річний хмельничанин, котрий неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців.

І це – далеко не весь перелік подвигів підозрюваного. На рахунку чоловіка – ще два ДТП із жертвами.

Правоохоронці не виключають, чоловік був не в собі, коли вчинив ДТП. Кажуть, неодноразово під час оформлення адмінпротоколів, чоловік поводився неадекватно.

Подейкують, що винуватець ДТП перед законом відповідав не лише за аварії. Кажуть, на його рахунку в минулому можуть бути кримінальні провадження за збут та зберігання наркотиків, а також за крадіжки. Сьогодні ж поліцейські продовжують пошук зловмисника. І просять у громадян про допомогу.

" " " "