Skoda, Renault та Isuzu: райвідділки поліції отримали чергову порцію автомобілів

1053

Skoda, Renault та Isuzu: райвідділки поліції отримали чергову порцію техніки. 17 автівок та 1 автобус презентувало Міністерство внутрішніх справ. Це – не перше оновлення техніки. Два роки тому автопарк обласного управління поліції  поповнили двадцять однією автівкою – 5-ма мітсубіші аутлендер та 16-ма рено докер.

Транспортний парк обласного управління поліції вкотре поповнили сучасними автомобілями. 13 одиниць шкода репід та 4 рено дастер поїдуть працювати у райони. А, от, автобус залишиться на місці.

Завдяки такому цінному подарунку, кажуть в поліції, зможуть суттєво економити. Бо сучасні автівки, презентовані Міністерством, «їдять» значно менше пального, аніж наявні – дещо застарілі транспортні засоби.

Очільник обласного управління поліції не приховує, хмельницьких копів увагою не обділяють. Каже, вдячний не лише Міністерству за авто, а й владі на місцях за підтримку та допомогу в реалізації програм «Безпечне середовище» та «Безпечне місто». Минулоріч у їхніх рамках зроблено чимало. Ще більше планів – на 2018-ий.

За даним напрямком роботи влада обласного центру – у лідерах. Заступник міського голови каже, в бюджеті вже передбачили кошти для встановлення чергової партії камер відеонагляду. Крім того, хмельницьким копам планують презентувати й автомобіль – вже другий. Перший міськвідділ отримав у 2017-му.

 

" " " "