Слідчі ДБР Хмельницького впіймали на хабарі інспектора ювенальної превенції

Посадовець отримав 5500 доларів США за вирішення питання щодо справи про викрадення людини

1738

Працівники Хмельницького управління ДБР затримали та оголосили про підозру інспектору ювенальної превенції управління Національної поліції Вінницької області.

Посадовця впіймали на отриманні неправомірної вигоди у розмірі 5500 доларів США. За ці кошти він мав закрити кримінальне провадження щодо факту викрадення та незаконного позбавлення волі людини.

Поліцейського з Вінниччини заарештували одразу ж після фіксації факту отримання ним хабаря, після чого йому оголосили про підозру у відповідності до статті 208 Кримінального кодексу України.

За попередньою інформацією, затриманий поліцейський діяв не один, а у зговорі з декількома колегами. Наразі слідчі Державного бюро розслідувань здійснюють усі необхідні перевірки для встановлення його подільників і притягнення їх до відповідальності перед законом.

Читайте також: Викрито чергового посадовця – хабарника

Якщо суд визнає провину підозрюваного, йому загрожуватиме покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років, та позбавлення права обіймати певні посади на строк до 3 років із конфіскацією майна.

" " " "