У Старокостянтинові будують стадіон

1388

Нове життя «Центральному». У Старокостянтинові будують сучасний стадіон. Його відкриття запланували на День Незалежності. Більшість робіт вже завершені. Глядацький сектор та саме футбольне поле – готові. Система поливу також працює. Єдине, до 24-го серпня ще мають зробити спеціальне напилення бігових доріжок та їх розмітку.

Будівництво – на фініші. У Старокостянтинові дають нове життя стадіону «Центральний». Більшість робіт вже завершені. Глядацький сектор та саме футбольне поле – готові. Система поливу також працює. У бойовій готовності – роздягальні та душові. На завершальному етапі – облаштування бігових доріжок.

Бігових доріжок буде дев’ять. Така кількість відповідає європейським міркам. Аби брати і якістю, покриття двічі напилять. Зараз – перший етап.

Таке поєднання, каже підрядник, вирівняє верхній шар покриття. Бігові доріжки стануть рівномірними, а ще – яскраво червоними.

Насамкінець на бігові доріжки нанесуть розмітку, а сам стадіон сертифікують за європейськими стандартами. На спортивному об’єкті можна буде проводити змагання з легкої атлетики. Тут облаштували майданчики для стрибків у довжину та висоту, бігу з бар’єрами, метання молота, списа та диска.

Європейська сертифікація дозволить проводити змагання не лише обласного чи всеукраїнського рівнів, а й навіть міжнародного. Разом з тим, стадіон буде відкритий для місцевих.

Відкриття стадіону запланували на 24-е серпня, День Незалежності. До того часу, каже міський голова, усі роботи повинні завершити.

 

" " " "