Спецрепортаж. Місцеву команду «За майбутнє» у Славуті презентують лідери партії

1108

Понад 30 років в освіті. Значну частину свого життя Валентина Яремчук присвятила педагогічній праці. Нині хоче спробувати себе і в політиці. Не заради власних амбіцій, – пояснює жінка. А для того, аби покращити та розвивати ту галузь, в якій працює. Тому, додає, долучилася до новоствореної команди «За майбутнє».

А Олександр Масловський прагне перезавантажити галузь медицини. Він сімейний лікар Славутського ФАПу. Каже, – рік в умовах пандемії довів, що наша система охорони здоров’я не готова до складних викликів.

Аби покращити якість медицини для початку на місцевому рівні – теж приєднався до партії «За майбутнє». Певен, разом з командою фахівців успіх неминучий.

За позитивними змінами в партію «За майбутнє» прийшла і Марина Бондарчук. Вона 15 років працює в органах місцевого самоврядування. На проблемах рідного міста знається дуже добре.

Добудувати другу школу, більше того,зробити її однією з кращих на Хмельниччині обіцяє Артур Фрідман. Досвідчений будівельник та меценат – у Славуті його, без перебільшення, знає кожен місцевий. Для громади реалізував безліч важливих проєктів та гарних справ. Нині теж об’єднався з командою «За майбутнє», аби працювати для людей ще інтенсивніше.

Усі ці люди – освітяни, медики, управлінці та меценати об’єдналися під прапором «За майбутнє». Не класичної партії, де в пріоритеті амбіції окремих політиків, – каже її лідер Сергій Лабазюк. А суттєво іншої політичної сили, що зібрала представників навіть крихітних сіл та містечок Хмельниччини. Саме вони впливатимуть на процеси розвитку громад.

Місцеву команду «За майбутнє» у Славуті презентують лідери партії – Сергій Лабазюк, Віктор Бондар і Сергій Іващук. Тут, кажуть, зібрали фахівців і патріотів своєї країни. Кожен з яких буде реально працювати для своєї громади.

Такі команди сформували в усіх куточках нашої Хмельниччини. Тому переконані, що за майбутнє – не просто гучне політичне гасло. Це життєве кредо кожного партійця.

" " " "