Спецрепортаж. Працівники ветеринарної медицини будуть відзначати своє професійне свято

1237

У другу неділю серпня працівники ветеринарної медицини будуть святкувати своє професійне свято. Напередодні ветеринари Волочиського району приймали слова вдячності та подарунки. На урочистостях були присутні як теперішні працівники, так і ветерани ветеринарії. Віктор Володимирович, наприклад, у цій сфері вже  понад тридцять років. Розповідає, з професією визначився ще у дитинстві.

Цього року,окрім звичної роботи, працівники районного управління держпродспоживслужби проводили заходи щодо протидії коронавірусу.

Прийшли привітати ветеринарів  помічники народного депутата Сергія Лабазюка. Найкращих спеціалістів нагородили відзнаками та преміями.

А це вже ветеринарна клініка у Шаровечці, де також напередодні свята відбулися урочистості.

Керівник закладу Кирило Чумаков у ветеринарії вже близько тридцяти років. Наразі очолює заклад, лікує і займається наукою. Він професор та викладає у Кам’янець-Подільському університеті. Своїх перших пацієнтів пам’ятає і досі.

У штаті Шаровечківської ветеринарної лікарні – дві з половиною сотні працівників. Це як люди із великим стажем, так і молоділікарі. Андрій Ігорович прийшов працювати у лікарню чотири роки тому. На думку молодого ветеринара, у цій професії потрібно відмежовувати емоції від роботи.

" " " "