Спецназівця викрали з військової прокуратури?

4757

Зник безвісти! Дружина спецназівця шукає чоловіка. Каже, його викрали з військової прокуратури. 29 червня опів на сьому вечора він прийшов туди, аби дати покази стосовно відкритого у 2014-му році кримінального провадження – як свідок. А звідти вийшов як злочинець – у кайданках – чоловіки у балаклавах без пояснень погрузили його у мікроавтобус і відвезли у невідомому напрямку.

Знайомтеся, це – Сергій Онищук. Спецпризначинець 8-го полку з 2014-го захищав Україну на Сході. Воював у найгарячіших точках. За що не раз був відзначений державними нагородами.

Військовий побратим Сергія – Андрій каже, кожна нагорода товариша – цілком заслужена. Він не раз рятував людські життя. Лише його від вірної смерті вберіг двічі. На жаль, віддячити другу Андрію не вдалося. Не на війні, а у мирному Хмельницькому при ньому і дружині Сергія Онищука викрали прямісінько з приміщення військової прокуратури, твердить хлопець.

Дружина Сергія Онищука – Наталія, котра також була свідком події, розповідає, хто, куди і навіщо забрав її благовірного і віри не йме. До військової прокуратури чоловік прийшов як свідок. Давав покази у кримінальному провадженні, відкритому по факту. Не вперше і абсолютно добровільно. Повісткою його не викликали –зустріч телефоном призначили у прокуратурі. Будучи на лікарняному, після оперативного втручання він за власною ініціативою з’явився… і зник. Жінка й досі не знає що стало із її чоловіком.

Жодних пояснень щодо можливого місця перебування чи затримання Сергія Онищука не мають і у спецназі. Кажуть, діями військової прокуратури просто шоковані.

На яких підставах і хто затримував Сергія Онищука в військовій прокуратурі не пояснили і журналістам. Слідчий, котрий брав свідчення у спецназівця від будь-яких коментарів відхрещується.

Що сталося із Сергієм Онищуком – незрозуміло. Дружина спецпризначенця вже звернулася із заявами до всіх контролюючих органів. Тож, далі буде.

 

" " " "