Спецреп . Благодійний фонд Сергія Лабазюка «Ми поруч» вітає жінок зі святом весни

1276

Весна іде – красу несе. А в тій красі – нове життя, добро, любов та тепло. Одне слово, все те, що в собі уособлюють жінки. Тож, традиційно у перших числах березня українці вітають прекрасну половину людства зі святом весни. Урочисті заходи відбулися у різних куточках округу №188 Сергія Лабазюка. Доєднався до  святкувань і благодійний фонд нардепа «Ми поруч».

Щастя, радості, міцного здоров’я та кохання зичили представницям чарівної статі зі святкової сцени помічники народного депутата. Принагідно на урочистостях жінкам-старостам Чорноострівської ОТГ представники благодійного фонду «Ми поруч» презентували подарунковий сертифікат на поїздку до святих місць.

Жінок вітали концертною програмою за участі місцевих та запрошених артистів. А яскравих барв дійству та позитивного настрою присутнім додали подарунки від Сергія Лабазюка.

Тюльпани та листівки від нардепа отримали без виключення всі присутні у залі представниці прекрасної половини людства. Не залежно від віку та професії вітали всіх жінок й у Лісогринівецькій ОТГ. Тут помічники народного депутата вручали подарунки винуватицям свята просто перед входом до концертної зали, не оминувши увагою жодну.

Мешканки села Терешівці розповідають, відчувають підтримку від народного депутата не лише у день свята. Віднедавна за сприяння благодійного фонду «Ми поруч» місцевий жіночний аматорський колектив «Калина» має змогу виступати у новеньких костюмах, яких дотепер, кажуть, за два роки існування не мали взагалі.

Вітальні слова на адресу жінок лунали зі сцені й від представників органів місцевого самоврядування.

Впродовж кількох днів відзначали свято весни й у Волочиському районі. Просто посеред цента міста та на вулицях перехожим жінкам дарували квіти та листівки представники благодійного фонду «Ми поруч».

Попри те, що в країні вже впродовж кількох років тривають дискусії чи варто на державному рівні відзначати день жінок – свято не втрачає своєї актуальності. Позаяк, не залежно від статі, люди певні – такі події згуртовують громади.

Не забули про свято жінок й у інших територіальних громадах. Вітали чарівних красунь й в урочистій обстановці. Всі жінки, що завітали на святкові концерти отримали від Сергія Лабазюка подарунки.

Помічники народного депутата завітали в кожну громаду округу, аби вручити подарунками та привітати всіх представниць прекрасної половини людства зі святом весни.

 

" " " "