Спецрепортаж . Набори юних школяриків для випускників ДНЗ від народного депутата Сергія Лабазюка .

1712

Понад 2 тисячі наборів юних школяриків, випускникам ДНЗ від народного депутата Сергія Лабазюка. Наприкінці травня – початку червня кожен виховний навчальний заклад відзначає випуск маленьких вихованців. Шестирічні дітлахи вперше у житті залишають стіни вже такої звиклої  домівки, і вирушають поки, ще у невідомий світ першокласника.

Важко прощатися із випускниками і вихователям. Хоча для пані Валентини цей випуск не перший, та сум залишається.  За три роки встигла прив’язатися до дітей і полюбити, як рідних. Тільки ставлячись з любов’ю до своєї роботи,  можна виховати чемних та слухняних майбутніх школярів.

Подарувати радість та наснагу до подальшого навчання. На кожен випуск у дитячому садочку обласного центру округу Сергія Лабазюка, а це Озерна, Лезневе, проспект Миру та вул. Зарічанська, завітали представники  нардепа та депутати політичної партії Поруч. Прийшли не з пустими руками, традиційно усім маленьким випускникам подарували  набори юного школярика. Таких лише по місту було роздано понад тисячу.

Днями  відзначила свій перший випускний малеча дошкільного  навчального  закладу «Сонечко» села Грузевиця. Це  затишне приміщення відвідує  близько шести десятків тутешніх малюків. Робота установи побудована таким чином аби діти мали певний запас знань, які стануть при нагоді у початкових класах.

Владислав попри свій малий вік вже з легкістю розповідає доволі великі вірші. Хлопчик поки про школу знає не багато, але йтиме до неї охоче.

Свій перший крок у поки незвідану дорогу 15-ть майбутніх першачків розпочали із виконання державного гімну.

Вже традиційного цей заклад навідують бажані гості. Кілька років поспіль надійним партнером та помічником  для садочка та маленьких вихованців є народний депутат України Сергій Лабазюк. Цього разу помічники парламентаря приїхали з канцелярськими наборами, які стануть дітям в пригоді за шкільною партою.

Помічники Сергія Лабазюка  відвідали не тільки цей навчальний заклад, завітали до кожного населеного пункту Хмельницького  району. Так в рамках традиційної акції тут було роздано близько п’яти сотень канцелярських наборів.

А ось у селі Писарівка Волочиського району рідні стіни дитячого садочку  « Зоряночка» покидають 20 маленьких випускників.  Роки пролетіли швидко, діти виросли та  стали самостійними.  Дитинство залишилось позаду, попереду багато цікавого та невідомого. Батьки не стримують сліз та хвилювання. Для них це особлива мить –  перший крок їхньої малечі  у доросле життя

Свої набори першокласників,  від народного депутата Сергія Лабазюка, у Волочиському районі, отримали 525 дітей.  Помічники  парламентаря зазначають,  така акція проводиться вже 6 рік поспіль. В її основу першочергово закладена підтримка та розвиток малечі, а ще стимул до майбутніх навчальних вершин та нових знань.

 

 

" " " "