Тиждень спорту, розваг, веселощів та захопливих сіті-квестів. У Хмельницькому триває «Baseballcamp-2017»

2340

Тиждень спорту, розваг, веселощів та захопливих сіті-квестів. З 23-го до 29-го липня у Хмельницькому триває «Baseballcamp-2017». Традиційно, аматорський турнір з бейсболу проводиться на території стадіону ХНУ. Не виключення і цьогорічнийтабір.Об’єднав він близько півсотні гравців – це як хлопці, так і дівчата. Окрім того, малозначна не лише стать, а й вік, знання загальних правил та наявність практичних навиків. Цього, звісно, не скажеш про наставників, адже навчають бейсболу досвідчені тренери та, навіть, гості з Америки.

Традиційно, аматорський турнір проводиться на території стадіону ХНУ. Не виключення і цьогорічний табір. Об’єднав він близько півсотні гравців – це як хлопці, так і дівчата. 

Власне, з штату Флорида і прибула Ешлі. Зізнається, традиційній американській грі воліє навчати і хмельничан. 

Через рік-другий, каже Ешлі, Україна буде бейсбольною. Про це свідчить розвиток цього спорту, зокрема і у Хмельницькому. До прикладу, цьогорічу таборі аж чотири команди. У кожній – два наставники – американець, як ось Ешлі та тренер-українець, як ось Максим Возненко.

Щоправда, зізнається Максим, у ролі гравця якось простіше, аніж у ролі капітана команди. Та якщо ж все таки брати тренерство – то тут однозначно легше працювати з дітьми.

" " " "