У Хмельницькому відбудеться зустріч із дворазовим призером Олімпійських ігор Михайлом Романчуком

Уже сьогодні, 16 серпня, хмельничани матимуть чудову можливість зустрітися з учасником Олімпійських Ігор, дворазовим призером Михайлом Романчуком

963

Михайло Романчук − український  плавець,чемпіон Європи 2018 року, срібний та бронзовий призер Олімпійських ігор 2020 року та срібний призер чемпіонату світу 2017 року. Також  у спортивній карꞌєрі плавця є медалі  юнацьких олімпійських ігор та чемпіонатів світу з плавання. Спортсмен також є світовим рекордсменом. У 2020 році він встановив рекорд Європи на дистанції 800 м вільним стилем. На цій же дистанції Михайло Романчук встановив і олімпійській рекорд, вийшовши з неї у фінал з найкращим результатом, та здобувши на цій же дистанції бронзову нагороду. Також на дистанції 1500 м вільним стилем Михайло Романчук здобув срібну нагороду на Олімпійських іграх.

Зустріч з спортсменом відбудеться сьогодні, 16 серпня, у спортивно−культурному центрі «Плоскирів», що у Хмельницькому. Усі охочі зможуть поспілкуватися із плавцем, поставити питання та дізнатися цікаві деталі про Олімпіаду 2020, сфотографуватися з спортсменом та взяти автограф, повідомляє видання “Є”.

Організатори зустрічі зазначають, що гості зможуть послухати розповідь Михайла Романчука, також заплановане бліц−інтервꞌю з гостями зустрічі та автограф−сесія.

Отож, хмельничан, які цікавляться спортом, олімпійськими іграми та самою особистістю спортсмена чекають сьогодні о 15:00 годині у басейні СКЦ «Плоскирів», що на Зарічанській, 11 Ж.

" " " "