Лицарські бої, середньовічні ігри, факельна хода꞉ у Камꞌянці−Подільському відбудеться фестиваль середньовічної культури

Камꞌянець−Подільський на кілька днів порине у середньовічну атмосферу

639

У місті проведуть фестиваль середньовічної культури «Ruthenica Medievalis». Усі охочі зможуть побачити одяг та інші речі доби Великого Князівства Литовського. Крім того, буде відтворено події 1398 року, коли відбулася одна з найбільших битв XIV століття. У ній взяли участь війська Золотої Орди та східноєвропейського союзу, до якого увійшли воїни Литовсько-Руської держави, Польщі, Тевтонського Ордену, Молдови і Волощини, повідомляють на сторінці Камꞌянець−Подільського історичного музею−заповідника.

.

Також на гостей та учасників фестивалю чекають лицарські бої, середньовічні ігри, турнір лучників. Цікавим буде відтворення озброєного походу з маневрами. Також проведуть  факельну ходу та середньовічний ярмарок. І це ще не всі цікавинки, які обіцяють організатори фестивалю «Ruthenica Medievalis».

Отож, на території Камꞌянець−Подільської фортеці, де відбуватиметься «Ruthenica Medievalis», з 2 по 4 вересня, чекають усіх, хто побажає зануритися у захоплюючу атмосферу середньовіччя та отримати яскраві і приємні враження.

 

" " " "