Сучасний презент сучасному поколінню, або Як поліцейський дітвору брейк-дансу вчив

996

Сучасний презент сучасному поколінню. Поліцейські обласного центру по-своєму привітали дітвору із святом Миколая. Підростаюче покоління вони вчили брейк-дансу. Причому у ролі викладача виступив справжній коп, котрого танець затягнув 12 років тому. Сьогодні він намагається затягнути у спорт якомога більше підлітків. Першу спробу приурочили святу.

Цей танцівник у формі – не фейк. Він – справжнісінький служитель закону і, водночас брейк-дансер із досвідом. Заступник начальника відділу моніторингу міської поліції Андрій Терещенко почав танцювати близько 12 років тому у Хотині – там служив у органах і там виникло захоплення, котре попри всі «але» у майбутньому стало невід’ємною частиною життя.

Андрій зізнається, без танцю сьогодні не минає жодний день. Адже кілька годин брейк-дансу допомагають морально відпочити після насичених робочих буднів.

Відволіктися від повсякденності та поринути у світ танцю – такий подарунок поліцейський вирішив зробити на Миколая вихованцям центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Подолянчик». Уроку брейк-дансу від копа до свята діти аж ніяк не очікували, утім, кажуть, залишились задоволеними.

 

 

" " " "