VI тур Суперліги: «Новатор»-«Вінниця»

1160

Волейбольна зима триває. Днями у домашньому матчі «Новатор» приймав волейбольний клуб «Вінниця». Відбувся поєдинок у рамках шостого туру Суперліги.

І знову до Хмельницького завітало свято волейболу. Цими вихідними удома «Новатор» приймав волейбольний клуб «Вінниця». Відбулися поєдинки у рамках шостого туру Суперліги. Нагадаємо, у попередньому турі хмельничани здолали львівських кажанів, а ось переграти вінничан не вдалося.

Фактично так і сталося, щоправда у першій грі свою міць демонстрували і хмельничани. Хоча і програли «новаторівці» з рахунком 3:2, втім гідну відсіч супернику таки давали.

А ось другий матч для «Новатора» закінчився ще з більш невтішним результатом, аніж перший. Перемогу знову отримала Вінниця, щоправда цього разу з сухими 3:0.

Насправді, поразка від «Вінниці» дещо передбачувана. Все тому, що основна шістка у «Новатора» не зіграла, а останню партію поєдинку взагалі догравали запасні.

А наслідки на турнірній таблиці. Навіть, після двох програних матчів, «Новатор» залишається на другій сходинці Суперліги. Наступний VII тур хмельничани проведуть на виїзді. У Вінниці їх прийматиме волейбольний клуб «Серце Поділля».

 

" " " "